Studentmatkonferansen 2022

Lillehammer 20-21. april 2022

Kort info om foredragsholderne

Gunnar Bovim er utdannet lege ved Universitetet i Bergen, og tok senere en doktorgrad i nevrologi ved Universitetet i Trondheim. Bovim har jobbet som sykehusdirektør ved St. Olav Hospital i Trondheim, som rektor ved NTNU i Trondheim i perioden 2013 til 2019, og er nå spesialrådgiver ved NTNU. Gunnar Bovim innehar også verv som styreleder i Innovasjon Norge og Oslo Universitetssykehus. Til Studentmatkonferansen 2022 har vi utfordret Bovim på å snakke om temaet – Campusutvikling.

Ole Petter Hjelle er lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter med foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen. Han er kjent som en av Norges beste formidlere og foredragsholdere. Som lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og forskning. Hjelle har en allsidig bakgrunn, blant annet som toppidrettsutøver med NM-gull i maraton og har over 7500 fallskjermhopp under beltet.

Øystein Pettersen er en profesjonell skiløper på toppnivå. Karrièren har lært han verdien av å sette seg mål for hvem man vil være. Øystein er fra Groruddalen i Oslo og har levd hele livet som skiløper på elitenivå. Gjennom årene har han oppnådd flere gode resultater, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har stått på ski i skogen. Øystein er en inspirerende foredragsholder med innsikt i hva som skal til for å skape prestasjoner og resultater.

Tine Sundfør er kllinisk ernæringsfysiolog, forsker og forfatter, kjent som en av landets fremste kostholdseksperter. Tine har vunnet flere priser som foredragsholder, blant annet Confex-kåringen “Det mest populære foredraget” basert på positive kommentarer fra kurs deltakerene: “Engasjert foreleser med enorm kunnskap og superaktuelt innhold” og “Kjemperelevant! Fengende! Veldig bra!”.

Paneldebatt: – Fremtidens møteplasser; Verdien av å gjøre litt

Mange av dere har sikkert erfaringer med at ansatte i kantinene har en mye større betydning enn «bare» å jobbe i en kantine. For mange studenter er møtet med de ansatte i kantinen en trygghet og et viktig møtepunkt i studenthverdagen. Vi har satt sammen et panel bestående av psykolog Marius Aase fra samtaletjenesten, en representant fra Miljøpsykologistudiet ved HINN, en studentkoordinator og en ansatt ved en av våre kantiner. Sammen vil de utveksle erfaringer og diskutere kantinene og de ansattes betydning i studenthverdagen. I etterkant av paneldiskusjonen vil deltakerne bli delt inn i grupper og gjennomføre en walk & talk hvor de skal reflektere over innholdet i diskusjonen, utveksle egne erfaringer, samt diskutere noen oppgaver som de får med seg på vegen.


STUDENTMATKONFERANSEN©2022