Studentmatkonferansen 2022

Lillehammer 20-21. april 2022

Praktisk info

Påmelding

Påmelding skjer via påmeldingsskjema for både leverandører og deltakere til arrangementet. Frist for påmelding er, 1. mars 2022.


Det er mulig å melde på flere fra samme organisasjon i den samme påmeldingen. Velg da «legg til ny deltaker». For leverandører må informasjon om fakturaopplysninger og behov under utstillingen kun fylles ut av kontaktpersonen.

Overnatting


NB: det er nå fullbooket på Scandic Victoria Lillehammer.


For andre overnattingsmuligheter, sjekk booking.com


MERK

Vi gjør oppmerksom på at det i konferansens tidsrom er stor pågang på overnatting, så det lønner seg å bestille overnatting i god tid. Det kan bli fult, da det er et visst antall rom som er forbeholdt studentmatkonferansen.

Av romblokken (hvis ledig) kan rom bestilles og endres frem til seinest 1. april 2022. Rom kan kanselleres av den enkelte inntil 7. april 2022. (Bestillinger etter dette må skje på telefon til Scandic Hotels ved å oppgi samme kode, men med forbehold om ledig kapasitet på hotellet).

Ønsker bedriften å få tilsendt faktura for overnattingene, må hotellet ha et organisasjonsnummer, korrekt fakturaadresse evt. referanse for faktura. Ved fakturering belastes 95,- i administrasjonsgebyr. Det enkleste er da å kontakte hotellet direkte og henvise til kode BSIN190422. Dersom man ikke ønsker faktura må reservasjonen forhåndsbetales ved bestilling og er ikke refunderbar.

Transport

Det vil bli satt opp busser mellom hotellet og høgskolen både onsdag og torsdag. I tillegg til at det settes opp buss mellom togstasjonen onsdag formiddag og torsdag etter konferansen. For busstider, se program etterhvert som konferansen nærmer seg.

For spørsmål om:

Lokale forhold, program og annet.

Ellen Ressem Christiansen (SINN)

470 75 878

ellen.ressem.christiansen@sinn.no

For spørsmål om:

Messelokaliteter lokalt på Lillehammer:

Tor-Erik Bakken (SINN)

905 61 770

tor.erik.bakken@sinn.no

For spørsmål om:

Innkjøpssamarbeidet – generelle henvendelser ang messe ol:

Heidi Rustad (SiN)

934 46 478

heidi.rustad@sin.no 

STUDENTMATKONFERANSEN©2022